Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands (Fulltime)

Stagiair Controller

 

Vormgeven en opstellen van business gerelateerde rapportages

Wat ga je doen als Stagiair Controller?

De afdelingen Business Controlling en Global Finance houden zich onder andere bezig met het internationale budgetproces, AO/IC, risicomanagement, reporting en compliance binnen Enza Zaden. Als stagiair op beide afdelingen ondersteun je zowel de financial als de business controllers. Zo krijg je een goed en divers beeld van alle controlling-werkzaamheden. Je bent betrokken bij onder andere het vormgeven en opstellen van business gerelateerde rapportages. Je krijgt daarnaast een aantal taken waar je zelfstandig aan werkt. Je wordt begeleid door een Financial Controller en Financial Analyst.

Jouw kracht

Je bent enthousiast, proactief en verwerkt gegevens zeer nauwkeurig. Je bent flexibel en in staat om zelfstandig te werken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Kortom, jij:

  • bent een 3e jaars student (Finance, Bedrijfseconomie);
  • bent beschikbaar van september 2019 tot en met januari 2020.

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische landbouw.

Ons doel is om mensen toegang te geven tot gezonde groente. Waar ook ter wereld. Dagelijks eten wereldwijd al meer dan 460 miljoen mensen onze groenten. We zijn dus op weg… maar er blijft voldoende werk aan de winkel! Natuurlijk kijken we verder dan het hier en nu. Ook in 2050, als er zo'n slordige 10 miljard bewoners op onze aardbol rondlopen, willen we dat er voldoende gezonde groenten zijn om al deze monden te voeden.

Om dit te bereiken werken we met het beste wat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo'n 6 tot 10 jaar. We richten ons verder op hogere opbrengst, weerbaarheid tegen ziekten en plagen en klimaatextremen zoals hitte en droogte. En op smaak, houdbaarheid en voedingsstoffen. De resultaten? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2 landbouwgrond, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen de veranderingen in ons klimaat. Je merkt het aan alles in ons bedrijf: duurzaamheid zit in ons DNA.

Ons hoofdkantoor in Enkhuizen is onze thuisbasis, maar we hebben collega's over de hele wereld. Enza Zaden is een onafhankelijk familiebedrijf waar zo'n 2000 medewerkers van meer dan 40 nationaliteiten verspreid over 6 continenten nauw samenwerken in internationale teams.

Interesse gewekt?

Stuur je sollicitatie naar onze HR afdeling, via onderstaande button. Meer informatie:

  • Annemarie Weening, Recruiter, 0228 784 627