Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands (Fulltime)

Supervisor Service en Onderhoud

 

Aansturen en coördineren

Voor het enthousiaste Service & Onderhoud team van Enza Zaden zijn we op zoek naar een verbindende en coachende leidinggevende. Samen met je team zorg je voor optimale productiviteit en klanttevredenheid. Het onverstoord laten verlopen van ons primaire proces, door het leveren van verregaande technische dienstverlening, is waar jij blij van wordt.

Til jij de afdeling naar een hoger niveau, waardoor gezorgd wordt dat werkprocessen van Enza Zaden-medewerkers zo min mogelijk vertraging oplopen en continuïteit gewaarborgd is? En ben je bereid om naast de aansturing en coördinatie ook zelf de handen uit de mouwen te steken als Supervisor Service en Onderhoud? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat ga je doen als Supervisor Service en Onderhoud?

Als Supervisor Service & Onderhoud ben je het sleutelfiguur van de afdeling en word je verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van alle service/onderhouds- en project gerelateerde activiteiten binnen Enza Zaden in Enkhuizen. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks coördineren en aansturen van 3 service- en onderhoudsmedewerkers. 

Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt op het gebied van vragen vanuit de business op het gebied van onderhoud of storingen aan machines en gebouwen. Je stemt planningen af voor preventief en correctief onderhoud, draagt bij aan montage- en revisiewerkzaamheden en inbedrijfstellingen. Door jouw structurele aanpak worden tijdsplanningen gehaald. 
Daarnaast schakel je veelvuldig met je team, voorziet ze van alle technische informatie en helpt ze met praktische vragen en problemen. Voor collega’s ben je het aanspreekpunt voor het facilitair managementsysteem en zorg je ervoor dat de gegevens in het systeem actueel zijn. Je rapporteert aan de Facilitair Manager.

Jouw kracht

Als Supervisor Service & Onderhoud ben je besluitvaardig, resultaatgericht, creatief en flexibel. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, want klanttevredenheid staat bij jou voorop; je denkt mee met de klant, komt met oplossingen en bent flexibel. Verder ben je sterk in plannen en organiseren. Vanuit jouw rol ben je in staat om doelstellingen te bewaken en de juiste prioriteiten te stellen. 

Kortom, jij;

  • hebt minimaal een afgeronde, technische MBO-opleiding richting werktuigbouwkunde of elektrotechniek/besturingstechniek; 
  • bent bij voorkeur afkomstig uit een servicegerichte omgeving binnen een technische- of productie-organisatie; 
  • hebt overwicht, bent daadkrachtig en in staat om de afdeling te coördineren en te sturen; 
  • bent pragmatisch ingesteld en je weet prioriteiten te stellen, structuur aan te brengen en processen in te richten; 
  • bent administratief goed onderlegd en hebt ervaring met ERP-systemen; 
  • beheerst de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift. 

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische landbouw. 

Ons doel is om mensen toegang te geven tot gezonde groente. Waar ook ter wereld. Dagelijks eten wereldwijd al meer dan 460 miljoen mensen onze groenten. We zijn dus op weg… maar er blijft voldoende werk aan de winkel! Natuurlijk kijken we verder dan het hier en nu. Ook in 2050, als er zo’n 10 miljard bewoners op onze aardbol rondlopen, willen we dat er voldoende gezonde groenten zijn om al deze monden te voeden.

Om dit te bereiken werken we met het beste wat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo’n 6 tot 10 jaar. We richten ons verder op hogere opbrengst, weerbaarheid tegen ziekten en plagen en klimaatextremen zoals hitte en droogte. En op smaak, houdbaarheid en voedingsstoffen. De resultaten? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2 landbouwgrond, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen de veranderingen in ons klimaat. Je merkt het aan alles in ons bedrijf: duurzaamheid zit in ons DNA. 

Ons hoofdkantoor in Enkhuizen is onze thuisbasis, maar we hebben collega’s over de hele wereld. Enza Zaden is een onafhankelijk familiebedrijf waar zo’n 2000 medewerkers van meer dan 40 nationaliteiten verspreid over 6 continenten nauw samenwerken in internationale teams.

Interesse gewekt?

Stuur je sollicitatie naar onze HR afdeling, via onderstaande button. Meer informatie:

  • Martine Rook, Recruiter, tel: +31 228 784638.