Team Lead Service & Maintenance

Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands - Intermediate vocational education (Fulltime)

Team Lead Service & Maintenance

Technische visie en leiderschap als Team Lead Service & Maintenance 
 

What are you going to do?

Als Team Lead Service & Maintenance maak je deel uit van de afdeling Facilities en ben je leidinggevend aan het Service & Maintenance team, dat bestaat uit 4 collega’s.

Het verder ontwikkelen en professionaliseren van je team geeft jou veel uitdaging en dat in een steeds veranderende omgeving binnen een groeiende organisatie.

In deze functie krijg je te maken met veel verantwoordelijkheid en een takenpakket waarbij je buiten het in goede banen leiden van groot - en klein onderhoud, de afdeling structureert en een visie ontwikkelt over de toekomst van de technische ondersteuning aan het primaire proces van Enza Zaden. Middels het FMIS en Gebouwbeheersysteem geef je prioriteit aan de verscheidene onderhoudsplanningen en schakelt indien nodig met externe dienstverleners en onderhoudstechnici. Daarnaast leid, of neem je actief deel aan planning overleggen en andere werkgroepen (denk aan; renovatie en/of nieuwbouwprojectgroepen).  

Jij bent een belangrijk aanspreekpunt voor externe partijen en de collega’s binnen Enza Zaden waar het gaat om technische vraagstukken. Tijdens de uitvoering van je functie zie je toe op een correcte uitvoering hiervan en de juiste naleving van de health, safety & environment (HSE) richtlijnen binnen Enza Zaden. 

Voor jouw team heb jij een coachende en motiverende rol. Samen ben je verantwoordelijk voor de uit te voeren onderhoudsactiviteiten aan de verschillende gebouwen en installaties (machines, lucht/klimaatbehandeling). Denk hierbij aan preventief – en correctief onderhoud, en het leveren van specialistische support aan projecten. Voor de werkzaamheden die uitgevoerd worden door jouw team ben jij zowel financieel als operationeel verantwoordelijk. Je rapporteert aan de Facility Manager.

 

Your power

Je neemt je verantwoordelijkheid, weet het overzicht te bewaren en schakelt dagelijks met verschillende partijen (in- en extern). Jij bent in staat een helicopterview over het team te houden alsook de verbinding tussen Facilitair en andere afdelingen zoals Financiën en Inkoop te versterken.
Je hebt, naast inhoudelijke technische kennis, aantoonbare leidinggevende capaciteiten. Je bent mensgericht, durft medewerkers aan te spreken op verantwoordelijkheden en gedrag en stimuleert optimale onderlinge samenwerking. Je bezit goede communicatieve vaardigheden. Daarbij beschik je over ervaring met het optimaliseren van werkprocessen, zoals automatisering, kwaliteitssystemen en je bent vertrouwd met Excel en andere computervaardigheden.
Gestructureerd werken, creativiteit en ondernemerschap zijn vereiste vaardigheden om deze functie te vervullen.
Kortom jij;
•    hebt hbo werk- en denkniveau en beschikt over een afgeronde technische opleiding;
•    hebt 6-8 jaar relevante werkervaring in een leidinggevende functie;
•    hebt ruime kennis en ervaring  van automatisering en rapportage tooling;
•    hebt analytische vaardigheden, een pragmatische instelling en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
•    hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift; 

Who are we?

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische tuinbouw. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt.

Al ruim 80 jaar werken we met het beste dat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo’n 6 tot 10 jaar.

Het resultaat? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen het veranderende klimaat.

Onze kracht? Ruim 2000 gepassioneerde collega’s wereldwijd die dagelijks samen werken aan de groente van morgen. Met onze Enza Academy investeren we daarom continu in nieuwe kennis en vaardigheden en onder de vlag van EnzActive organiseren we verschillende sportactiviteiten om vitaal te blijven.
 

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze Recruitment afdeling via onderstaande button.

 Meer informatie:
• Martine Rook, Recruiter; tel: 06-55220474 of e-mail; m.rook-wijnker@enzazaden.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld