Facilitair Medewerker

Vaga

Enkhuizen, Holanda (Tempo integral)

Facilitair Medewerker

Dienstverlenend/ communicatief / technisch / aanpakker

Wat ga je doen?

Als Facilitair Medewerker (intern, Facilities Coördinator level 2) ben jij het eerste aanspreekpunt voor de facilitaire dienstverlening op het terrein en in toegewezen gebouwen. Je signaleert en verhelpt knelpunten, lost kleine technische problemen op en bent het aanspreekpunt voor onze interne klant en leveranciers. Je leidt facilitaire projecten en draait je hand niet om voor hands-on problemen. Ook voer je reguliere controles uit op onze gebouwen ten aanzien van veiligheid, orde en netheid. Ook het zien en het rapporteren van veiligheidsissues op het terrein behoort tot je takenpakket. Je hebt oog voor de algehele facilitaire dienstverlening en signaleert, initieert en implementeert verbetermogelijkheden. Je assisteert waar nodig bij de in het facilitaire team. Je voert ook administratieve taken uit in ons Facility Management Informatie Systeem (Topdesk).

 

Jouw kracht


Jij wordt gelukkig als onze gebouwen er spik en span bijstaan. Voor jou is het een sport om voordat iemand een storing meldt, deze al opgelost te hebben. Je bent trots op het gebouw wat onder jouw verantwoordelijkheid valt. Goede contacten leggen met collega’s op elk gewenst niveau zit in je genen en zij weten jou te vinden bij problemen in en rondom het gebouw waar jij de verantwoordelijkheid voor draagt. Je hebt een afgeronde facilitaire mbo-opleiding en spreekt ook de Engelse taal. Dienstverlening leveren is je tweede natuur, je bent zelfstandig en een echte aanpakker. Ook heb je affiniteit met het werken met een computer (Microsoft en ons Facility Management Informatie Systeem). Je hebt er zin om je te blijven ontwikkelen en bent ondernemend. Het team bestaat, met jou, uit 5 fijne collega’s en je rapporteert aan de Team Lead Facilities. 

Kortom, jij:
  • hebt een afgeronde facilitaire mbo-opleiding;
  • bent handig met computers (pc vaardigheden);
  • hebt technisch inzicht;
  • bent een dienstverlener pur sang;
  • bent probleemoplossend;
  • bent zelfstandig en neemt verantwoordelijkheid;
  • spreekt en schrijft de Nederlandse taal goed en kunt je verstaanbaar maken in het Engels.

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt. 

Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2000 gepassioneerde collega’s over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen.  

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de Careers & Learning-pagina of bekijk onze pagina op LinkedIn

Contact

Interesse gewerkt?

Stuur je sollicitatie naar onze Recruitment afdeling via de Solliciteer knoppen. 

 Meer informatie:
• Sandra Hoeneveld, Corporate Recruiter, 06 – 15 54 09 56


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld