HR Operations Coordinator

Vaga

Enkhuizen, Holanda (Tempo integral)

HR Operations Coordinator

Ben jij onze nieuwe HR Operations Coördinator? Krijg jij er energie van om collega’s te helpen met het beantwoorden van uiteenlopende vragen op het gebied van HR, te zorgen dat arbeidscontracten goed opgemaakt en verwerkt worden en de verloning correct verloopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!  
 

Wat ga je doen?

Om onze succesvolle ontwikkeling en groei van de afgelopen jaren voort te zetten, zijn wij op zoek naar een (ervaren) HR Operations Coördinator. Een zeer veelzijdige en boeiende functie, zeker in de fase waarin HR zich bevindt en ook gezien de toekomstige ontwikkelingen.

Jij houdt je bezig met de uitvoering én de continue verbetering van de operationele HR-processen.
Je werkt in een zeer enthousiast en fanatiek HR Operations team, waarbij wij met zijn vijven hét 1e aanspreekpunt zijn voor managers en medewerkers binnen Enza Zaden. Dit betreft vragen en administratieve werkzaamheden rondom in- en uitdiensttredingen en tussentijdse wijzigingen. Denk aan vragen over de cao, verandering van arbeidsvoorwaarden en uitvoering van diverse personeelsregelingen. 

Jij bent daarom op de hoogte van de bedrijfsprocedures en de wetgeving, maar weet ook door te verwijzen naar de specialisten en/of andere HR-Business Partners. Je zorgt voor een vlekkeloze digitale personeelsadministratie, zodat de maandelijkse verloning juist en op tijd plaats kan vinden. De stukken zijn compleet, de procedures zijn gevolgd en alles is tijdig verwerkt.

Jij ziet kansen en werkt mee in verbeteringsprojecten om zo de verdere digitaliseringsreis van het HR-team voort te zetten. Hierbij houd je altijd aandacht voor de vraagstukken en behoeften van de interne klant. In het groeiende internationale HR-team is een stabiel HR Operations team van belang voor het verder professionaliseren van het Global HR beleid binnen Enza Zaden.

Dus, jij:
 • voert een accurate personeelsadministratie in de HR-systemen;
 • verwerkt tijdig en correct in- en uitdiensttredingen, stelt arbeidscontracten op en verzorgt diverse personele mutaties zoals functiewijzigingen, salarisaanpassingen, etc.;
 • verstuurt en ontvangt diverse HR-documenten;
 • beantwoordt eerstelijns HR vragen over de cao, arbeidsvoorwaarden, contracten, personeelsregelingen, procedures, verloning, etc.;
 • neemt actief deel aan vergaderingen en digitalisatie- en optimalisatie projecten.

Dit alles vindt plaats met gebruik van digitale systemen zoals TOPdesk, Talent & Salaris, en Microsoft Office. Binnen afzienbare tijd wordt ook gebruik gemaakt van Workday.
 

Jouw kracht

Als HR Operations Coördinator beschik je over een flinke dosis organisatietalent om de verwachtingen te managen en de juiste prioriteiten te kunnen stellen. Daarom heb je al de nodige ervaring in een soortgelijke functie (of je hebt heel veel zin en interesse in deze functie!). Je bent voornemens om voor langere periode deze functie te gaan vervullen. Jij werkt zeer secuur, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent analytisch, overziet het geheel en bent een teamspeler. Je signaleert problemen en gaat hier op adequate wijze mee om.
Deze eigenschappen heb je hard nodig omdat je in deze functie constant te maken hebt met ongeplande gebeurtenissen en te maken hebt met veel verschillende partijen.

Kortom, jij;
 • vindt het leuk om in een enthousiast HR team te werken en collega’s te helpen met antwoorden over vragen omtrent de cao, arbeidsvoorwaarden, diverse regelingen, etc.;
 • hebt tenminste mbo-4 diploma bij voorkeur op HR-vlak of een andere mbo-4 opleiding met relevante cursussen;
 • beschikt over bovenstaande eigenschappen;
 • beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring in een HR gerichte soortgelijke functie;
 • bent zeer bedreven met systemen (ervaring met TOPdesk en/of Talent & Salaris geldt als een pre;
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst vloeiend de Nederlandse- en Engelse taal (zowel in woord als in geschrift).

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt. 

Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2000 gepassioneerde collega’s over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen.  

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de Careers & Learning-pagina of bekijk onze pagina op LinkedIn

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze Recruitment afdeling via de Solliciteer knoppen.

Meer informatie:

Sandra Hoeneveld, Corporate Recruiter, 06 15 54 09 56