HR Business Partner (tijdelijke functie)

Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands (Fulltime)

HR Business Partner (tijdelijke functie)

 

Daag jij het management uit om creatief na te denken?

Zorg jij voor bevlogen en succesvolle medewerkers op de juiste plaats tegen de juiste investering? Daag jij het management uit om creatief na te denken hoe zij Enza Zaden kunnen versterken? Ben jij voor minimaal zes maanden beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen als HR Business Partner

Voor het management fungeert de HR Business Partner als sparringpartner. Je levert een belangrijke pro actieve bijdrage in het begeleiden van managers, het ontwikkelen van leiderschap en het verhogen van de betrokkenheid en passie van medewerkers zodat de doelstellingen gerealiseerd worden. Jij geeft uitvoering aan diverse onderwerpen uit de operationele HR cyclus door management en directie te adviseren en te coachen teneinde een optimale personele bezetting voor de lange termijn te realiseren. Als HR Business Partner inventariseer je de huidige en toekomstige personeelsbehoefte, jij stelt de juiste vragen en vertaalt dit in HR specifieke voorwaarden voor de desbetreffende center of expertise (learning & development, compensation & benefits en recruitment).

De HR Business Partner begeleidt en adviseert het management en directie inzake performance management. Je kunt de kwaliteit van het huidige personeelsbestand inzichtelijk maken op individueel niveau aan de hand van competenties, je analyseert eventuele knelpunten en geeft mogelijke oplossingen en faciliteert veranderingsprocessen. Kortom; je bent een HR Business Partner die het ene moment in een strategisch vraagstuk je tanden zet en het andere moment een operationele kwestie aan het oplossen bent. Daarnaast heb je de (door)ontwikkeling van een of meerdere HR thema’s in je portefeuille en werk je daarin afdeling overstijgend. Voor deze rol zijn verzuimmanagement en duurzame inzetbaarheid focus areas.

Jouw kracht

Door jouw ervaringen en stakeholder management weten de managers, maar ook de medewerkers jou binnen no time te vinden. Je bent een ondernemende professional met een behoorlijke dosis stijlflexibiliteit, die visie combineert met een pragmatische instelling.  Als echte HR Business Partner kun je overtuigen en geef je zowel gevraagd als ongevraagd advies/steun aan het team omtrent HR-gerelateerde onderwerpen.

Kortom, jij:

  • Beschikt over een een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur richting HRM, eventueel met relevante vervolgopleiding
  • Hebt minimaal 5 jaar ervaring als HR Business Partner in een dynamische, commerciele en resultaatgerichte omgeving
  • Hebt ervaring met casemanagement

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische landbouw.

Ons doel is om mensen toegang te geven tot gezonde groente. Waar ook ter wereld. Dagelijks eten wereldwijd al meer dan 460 miljoen mensen onze groenten. We zijn dus op weg... maar er blijft voldoende werk aan de winkel! Natuurlijk kijken we verder dan het hier en nu. Ook in 2050, als er zo'n slordige 10 miljard bewoners op onze aardbol rondlopen, willen we dat er voldoende gezonde groenten zijn om al deze monden te voeden.

Om dit te bereiken werken we met het beste wat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo'n 6 tot 10 jaar. We richten ons verder op hogere opbrengst, weerbaarheid tegen ziekten en plagen en klimaatextremen zoals hitte en droogte. En op smaak, houdbaarheid en voedingsstoffen. De resultaten? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2 landbouwgrond, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen de veranderingen in ons klimaat. Je merkt het aan alles in ons bedrijf: duurzaamheid zit in ons DNA.

Ons hoofdkantoor in Enkhuizen is onze thuisbasis, maar we hebben collega's over de hele wereld. Enza Zaden is een onafhankelijk familiebedrijf waar zo'n 2000 medewerkers van meer dan 40 nationaliteiten verspreid over 6 continenten nauw samenwerken in internationale teams.

Interesse gewekt?

Zend je sollicitatie naar onze HR afdeling. Gebruik daarvoor de button hieronder.

Meer informatie:

  • Ka Kyung Langstadt, Global Recruitment Manager, 0228-784669