Analist (Laborant B/C)

Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands (Fulltime)

Analist (Laborant B/C)

Een passie voor de groene sector

Raak jij gefascineerd van laboratoriumtechnieken en heb je een passie voor de groene sector? Werk jij nauwkeurig en ben je kritisch op je werk? Wil je een bijdrage leveren aan de versnelling van het veredelingsproces van groenterassen? Reageer dan op de vacature van Analist (Laborant B/C).

Wat ga je doen als Analist (Laborant B/C)?

Je voert zelfstandig complexe en productiematige werkzaamheden uit binnen de afdeling cel- en weefselkweek, onder andere op het gebied van embryo rescue. Je bent verantwoordelijk voor het op een juiste wijze vastleggen en rapporteren van de resultaten en het bewaken van de voortgang en de kwaliteit.

Je bent in staat om op een enthousiaste en begrijpelijke manier kennis over te dragen. Speciaal toegewezen taken kan je zelfstandig uitvoeren. Je bent verantwoordelijk voor de eigen planning binnen de kaders van de afdeling en hebt oog voor de totale voortgang van de productieprocessen. Je informeert de Process Supervisor bij mogelijke knelpunten.

Jouw kracht

Je bent veelzijdig qua technieken en gewassen en kan dit goed met elkaar combineren. Je voert de dagelijkse werkzaamheden volledig zelfstandig uit en overige taken in overleg met de Process Supervisor. Je bent kritisch op de uitvoering van de eigen werkzaamheden en dat van anderen, signaleert tijdig verbeterpunten in processen en protocollen en weet deze in overleg met de Supervisor toe te passen. Je toont hierin eigen initiatief. Om deze rol succesvol uit te oefenen ben je zeer accuraat in je werkzaamheden.

Kortom, jij:

  • hebt een MLO-opleiding afgerond en minimaal 3 jaar relevante werkervaring of een HLO-diploma;
  • beschikt over goede spreek- en schrijfvaardigheid van de Nederlandse en Engelse taal;
  • hebt affiniteit met planten.

Microscoop (binoculair) ervaring en botanische kennis is een pre. Daarnaast is het een voordeel als je ervaring in plant- en weefselkweek hebt opgedaan, zoals embryo rescue, instandhouding & vermeerdering en DH-technieken. 

Interesse gewekt?

Stuur je sollicitatie naar onze HR afdeling. Gebruik daarvoor de button hieronder.

  • Annemarie Weening, Recruiter, +31 228 784 627

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.