Analist Seed Health

Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands - Intermediate vocational education (Fulltime)

Analist Seed Health

Vergroten van capaciteit door technologische groei en ad-hoc aanpassingen zie jij als uitdaging
 

Wat ga je doen?

Als Analist Seed Health test jij groentezaden op de aanwezigheid van pathogenen (ziektekiemen). Hierbij zal je gebruik maken van verschillende analysetechnieken zoals een Bioassay, ELISA en PCR. Als Analist Seed Health werk je alleen en/of in tweetallen routinetoetsen uit waarbij je de verkregen testresultaten digitaal verwerkt in een LIMS systeem. Naast de routine werkzaamheden ondersteun je de Process Supervisor in het bewaren van de kwaliteit en het verbeteren van bestaande en nieuwe processen en/of protocollen. 

Als Analist Seed Health werk je in een team van 19 collega’s waarbij je rapporteert aan de Process Supervisor.
 

Jouw kracht

Net als de andere collega's van ons team word jij enthousiast van het opsporen van de verschillende pathogenen in zaden. Je prefereert werkzaamheden uit te voeren in ons lab aan de hand van vaste en voorgeschreven procedures die zelfstandig of gezamenlijk worden uitgevoerd. Resultaten verwerk je maar bespreek je ook met je collega voor een juiste afstemming van je werk. Verder ben je kritisch, flexibel, proactief en beschik je over een probleemoplossende houding.

Kortom, jij:
  • hebt een afgeronde laboratoriumopleiding, niveau 4;
  • wordt enthousiast van het uitvoeren van ELISA toetsen;
  • functioneert goed in een wat hectische omgeving; 
  • bent zorgvuldig en kan goed protocollen volgen. 

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt. 

Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2000 gepassioneerde collega’s over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen.  

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de Careers & Learning-pagina of bekijk onze pagina op LinkedIn

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze Recruitment afdeling via de Solliciteer knoppen.

Meer informatie:
Sandra Hoeneveld-Blekkink, Recruiter, 06 15 54 09 56
E-mail: s.hoeneveld-blekkink@enzazaden.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld