Assistant Seed Production Support

Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands (Fulltime)

Assistant Seed Production Support

Wat ga je doen?

Als Assistant Seed Production Support verwerk je zaadproductie planningen in ons ERP-systeem en zorg je voor tijdige en juiste teeltinformatie. Je bent de administratieve rechterhand van de Seed Production Specialist en ondersteunt bij het opstellen, versturen en het tijdig opvolgen en archiveren van contracten naar producenten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van diverse rapportages voor de Seed Production Specialist.
Je hoofdtaken zijn:
  • het aanmaken van productiecontracten in een ERP-systeem;
  • het opstellen van contracten en instructies voor de producenten;
  • het verzorgen van rapportages voor de Seed Production Specialist;
  • het verwerken van verscheidene teeltinformatie in diverse systemen.
Het team
Het Production Support team, onderdeel van de afdeling Seed Production, bestaat uit zeven collega’s. Het team wordt aangestuurd door de Supervisor Seed Production Support. Zij staan klaar om jou zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat je snel bekend bent met de gevraagde werkzaamheden. 
 

Jouw kracht

Je werkt accuraat en bent cijfermatig sterk. Omdat je alles gestructureerd en secuur vastlegt, kan iedereen de benodigde gegevens terugvinden en erop vertrouwen dat het klopt. Je wacht niet af en pakt zelfstandig werkzaamheden op. Je stemt je werk af met het team en bent duidelijk in je communicatie.

Kortom, jij hebt:
  • minimaal een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur een administratieve opleiding;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • ervaring met het werken met een ERP-systeem en met Excel;
  • bij voorkeur enige administratieve werkervaring en affiniteit met de groene sector.

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische tuinbouw. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt.

Al ruim 80 jaar werken we met het beste dat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo’n 6 tot 10 jaar. 
Het resultaat? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen het veranderende klimaat.

Onze kracht? Ruim 2000 gepassioneerde collega’s wereldwijd die dagelijks samen werken aan de groente van morgen. Met onze Enza Academy investeren we daarom continu in nieuwe kennis en vaardigheden en onder de vlag van EnzActive organiseren we verschillende sportactiviteiten om vitaal te blijven.

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze HR afdeling.
 Meer informatie:
• Martine Rook, Recruiter, tel; 0228-784 638 of 06-55220474 of e-mail; m.rook-wijnker@enzazaden.nl