Catering Medewerker (18 uur verdeeld over 4 dagen)

Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands - Lower vocational education (Parttime)

Catering Medewerker (18 uur verdeeld over 4 dagen)

Als Catering Medewerker creëer jij een optimale beleving in ons bedrijfsrestaurant

Wat ga je doen?

Wij zoeken een Catering Medewerker (intern Catering Representative) voor 18 uur, 4 x 4,5 uur van 09:30 – 14:30, je vaste vrije dag zal de donderdag zijn. Je zult een contract krijgen voor 12 maanden en bij gebleken geschiktheid een mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Als Catering Medewerker zorg jij ervoor dat onze medewerkers elke dag kunnen genieten van goede service en beleving in ons mooie bedrijfsrestaurant. Je maakt, samen met je collega’s, lunchgerechten bestaande uit een gevarieerd aanbod zoals belegde broodjes, soepen, snacks, smoothies en salades. Een wisselend assortiment waarbij jouw persoonlijke inbreng wordt gewaardeerd. Hierbij zorg je ervoor dat de counter aantrekkelijk is gevuld waarbij de gerechten er smakelijk uitzien en vult deze aan waar nodig. Afrekenen, afwassen en schoonmaken zullen dagelijks tot je takenpakket behoren.

De basis van je werkzaamheden zullen in het bedrijfsrestaurant zijn. Daarbij zullen het verzorgen van Banqueting activiteiten ook behoren tot je taken. Denk hierbij aan het verzorgen van een ingedekte lunch, receptie, het ontzorgen bij een vergadering en dienstverlenende taken bij evenementen. Deze werkzaamheden vallen wel eens buiten je reguliere werktijden. We verwachten hierin een hoge mate van flexibiliteit.

 

Jouw kracht

Je hebt minimaal een afgeronde vmbo-opleiding, liefst in de richting Horeca, Bakkerij en Recreatie en hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je draait je hand er niet voor om, om een mooie lunch te maken met voor elk wat wils, volgens een vast menu. Fysiek ben je sterk en ziet tijdsdruk als een uitdaging. Je hebt kennis van allergenen en HACCP en werkt op een veilige manier volgens de richtlijnen. Ook beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en hebt basiskennis van het spreken in de Engelse taal. Een gastvrije beleving te creëren waarbij de klantvraag centraal staat zie je als een leuke uitdaging.

Kortom, jij:
  • hebt minimaal een afgeronde VMBO opleiding, liefst richting Horeca, Bakkerij en Recreatie;
  • hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring;bent fysiek sterk;
  • bent gastvrij en hebt gevoel voor de wens van onze klanten;
  • beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en hebt basiskennis van het spreken in de Engelse taal.

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt. 

Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2000 gepassioneerde collega’s over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen.  

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de Careers & Learning-pagina of bekijk onze pagina op LinkedIn

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze Recruitment afdeling via de Solliciteer knoppen. 

Meer informatie:

Sandra Hoeneveld, Corporate Recruiter, 06-15 54 09 56


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld