Department Assistant Legal

Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands (Parttime)

Department Assistant Legal

 

Onmisbare administratieve schakel in een juridische omgeving

Als Department Assistant bied je secretariële ondersteuning aan de afdeling Legal IP & Registration en de Global Manager Legal Affairs. Je houdt van administratieve werkzaamheden en vindt het heerlijk als zaken tiptop geregeld zijn voor je collega’s in het team.

Wat ga je doen als Department Assistant?

Je geeft administratieve en secretariële ondersteuning waarbij voornamelijk de afdeling een beroep doet op jouw expertise en organisatietalent. Secretariële taken zijn o.a. agenda- en e-mailbeheer, het verzorgen van correspondentie, verslagen en notulen van vergaderingen, digitaal archiefbeheer, invoerwerkzaamheden, telefoonafhandeling en facilitaire zaken.

Je draagt bij aan het vergemakkelijken van ons juridisch administratieve proces. Daarbij heb je veel internationale contacten, zowel met interne collega’s, maar ook met buitenlandse relaties. Je ontvangt bezoekers voor de afdeling. Daarnaast manage je pro-actief de agenda’s van zowel de Global Manager Legal Affairs als van de afdeling. Je ondersteunt ook bij het maken van presentaties, organiseert meetings en zorgt voor een goede afhandeling van emails.

Jouw kracht

Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor in- en externe verhoudingen binnen een internationale omgeving. Uiteraard ga je discreet en nauwkeurig te werk, kun je prioriteiten stellen. Als Department Assistant heb je een brede scope, sta je stevig in je schoenen en je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren.

Je bent goed in plannen en organiseren. Je wacht niet af en brengt zelf actief veranderingen op gang. Verder ben je analytisch sterk en daardoor in staat om grote hoeveelheden informatie te verwerken en hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Je stemt zaken af met je collega’s en bent duidelijk in je communicatie. Je bent resultaatgericht, ondernemend en besluitvaardig en je neemt verantwoordelijkheid.

Je vormt een duo met de Department Assistant Finance.  Dit betekent dat je bij afwezigheid van je duo-collega bijspringt bij spoedzaken voor de afdeling Finance. Vanwege de werkdagen van je duo-collega zoeken wij een kandidaat die beschikbaar is op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Kortom, jij:

  • beschikt over een afgeronde mbo-opleiding als secretaresse of managementassistente;
  • hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een internationale omgeving;
  • ervaring in een juridische omgeving is een pré;
  • bent stressbestendig, communicatief sterk en kan makkelijk en frequent schakelen van gesprekspartners en materie;
  • kunt goed omgaan met deadlines onder hoge druk;
  • beschikt over een representatief voorkomen en weet mensen te enthousiasmeren;
  • hebt oog voor detail en bent flexibel;
  • hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische landbouw.

Ons doel is om mensen toegang te geven tot gezonde groente. Waar ook ter wereld.  Dagelijks eten wereldwijd al meer dan 460 miljoen mensen onze groenten. We zijn dus op weg… maar er blijft voldoende werk aan de winkel!  Natuurlijk kijken we verder dan het hier en nu. Ook in 2050, als er zo’n 10 miljard bewoners op onze aardbol rondlopen, willen we dat er voldoende gezonde groenten zijn om al deze monden te voeden.

Om dit te bereiken werken we met het beste wat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo’n 6 tot 10 jaar.  We richten ons verder op hogere opbrengst, weerbaarheid tegen ziekten en plagen en klimaatextremen zoals hitte en droogte. En op smaak, houdbaarheid en voedingsstoffen. De resultaten?  Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2 landbouwgrond, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen de veranderingen in ons klimaat. Je merkt het aan alles in ons bedrijf: duurzaamheid zit in ons DNA. 

Ons hoofdkantoor in Enkhuizen is onze thuisbasis, maar we hebben collega’s over de hele wereld. Enza Zaden is een onafhankelijk familiebedrijf waar zo’n 2000 medewerkers van meer dan 40 nationaliteiten verspreid over 6 continenten nauw samenwerken in internationale teams.

Interesse in de functie als Department Assistant?

Stuur je sollicitatie naar onze HR afdeling.

Meer informatie:

  • Martine Rook, Recruiter, tel: 0228 784 638

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld