Junior technisch applicatie beheerder Cloud Diensten

Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands - Bachelor (Fulltime)

Junior technisch applicatie beheerder Cloud Diensten

Als technisch applicatie beheerder heb je oog voor continu verbetering van IT-processen en producten  

What are you going to do?

Als junior technisch applicatie beheerder Cloud Diensten haal je energie uit het implementeren en beheren van diensten welke draaien in onze Enza Zaden Cloud omgeving. 

Deze uitdagende functie stelt je in staat om lid te worden van het team dat het applicatielandschap van Enza Zaden beheert met focus op onze operationele Cloud Diensten. 

Als Junior Applicatie Beheerder Cloud Diensten maak je deel uit van een dynamisch team binnen de IT-afdeling. Het team is verantwoordelijk voor de operaties van verschillende applicaties die binnen Enza Zaden worden gebruikt. Je zorgt er samen met een ervaren collega voor dat de Cloud features op orde zijn en zo eenvoudig mogelijk worden ingezet. Samen met je IT-collega’s en onze IT-leveranciers ontwikkel je state-of-the-art Cloud oplossingen die aansluiten bij onze uitdagende digitale ambitie en beheert deze.

In deze uitdagende functie ben je samen met een meer ervaren collega, het aanspreekpunt voor allerlei technische vragen, incidenten en problemen. Onder begeleiding stuur je externe leveranciers aan en voorziet hen van de nodige informatie. Uiteraard groei je in de rol en kan je dit op termijn zelfstandig oppakken.

Op andere momenten analyseer je samen met een meer ervaren collega de business requirements op functionele en technische opties, binnen en tussen de verschillende applicaties. Dit vertaal je naar programmawijzigingen en oplossingen. Uiteraard ook op termijn zelfstandig.

Samen met het team heb je oog voor continue verbeteren van de IT-processen en producten zodanig dat ons applicatielandschap ‘fit-for-the-future’ is.  Je werkt hierin nauw samen met je andere teamleden waaronder developers en functioneel applicatiebeheerders. 
Je verantwoordelijkheden liggen (in de al dan niet nabije toekomst) met name bij:
 • Technisch onderhouden en beheren van SharePoint on-premise en Online
 • Onderhouden en ondersteunen van onze website en de koppeling naar het huidige en toekomstige HRM en CRM pakket
 • Technische en deels functionele ondersteuning op MS Teams
 • Technisch beheer (inrichting AZURE APIM)) Interfaces SAAS
Kortom een veelzijdige baan met afwisseling en ruimte om binnen applicatiebeheer te groeien, opgeleid te worden en jouw talent te leren benutten en uit te bouwen. 

Het team Application Services maakt deel uit van Global ICT. Je rapporteert aan de Manager Application Services.
 

Your power

Door open en heldere communicatie ben je in staat om zowel intern als extern in de organisatie netwerken te ontwikkelen en te onderhouden. Je functioneert goed in een multidisciplinair team en kunt zelfstandig werken.
Je bent servicegericht en analytisch sterk. Je werkt planmatig en stemt je werk af met collega's. Vanwege het internationale karakter van deze functie is het van belang dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst. Je bent bereid om te reizen als de gelegenheid zich voordoet.

Kortom, jij:
 • hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting informatica 
 • bezit het vermogen om je aan te passen aan nieuwe technologieën, snel te leren en deze kennis door te geven aan andere teamleden;
 • hebt kennis van Agile processen en methodieken; 
 • toont eigenaarschap en verantwoordelijkheid door initiatief te nemen; 
 • bent voortdurend op zoek naar doeltreffende verbeteringen en oplossingen voor complexe problemen en processen;
 • bent bereid om te experimenteren met nieuwe technieken en jouw kennis te verbreden;
 • beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Our power

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt. 

Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2000 gepassioneerde collega’s over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen.  

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de Careers & Learning-pagina of bekijk onze pagina op LinkedIn

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze Recruitment afdeling via onderstaande button.

Sander Schoe 06 – 21 36 89 07 of via s.schoe@enzazaden.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld