Quality Assurance & Lean Specialist

Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands

Quality Assurance & Lean Specialist

Ga jij voor de hoogste kwaliteit? Sta jij stevig in jouw schoenen en durf je gevraagd en ongevraagd advies te geven vanuit jouw expertise in quality assurance en lean management? Wellicht ben jij de Quality Assurance & Lean Specialist die ons team kan versterken.

What are you going to do?

De afdeling Quality Assurance (QA) coördineert alle activiteiten die gericht zijn op het sturen, beveiligen en beheren van de kwaliteit van Enza Zaden’s producten, diensten en processen.

Als Quality Assurance & Lean Specialist ben je verantwoordelijk voor de internationale uitrol en coördinatie van lean management binnen Enza Zaden Research & Development en voor het functioneel ondersteunen van de R&D collega’s. Je zorgt daarnaast voor het (verder) opzetten en het optimaal functioneren van het Quality Managemement Systeem (QMS) waarbij je samen met je Quality Assurance collega’s het systeem operationeel houdt en ervoor zorgt dat het aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Daarnaast zie je verbetermogelijkheden en zorg je ervoor dat deze worden toegepast. Verder geef je op verschillende niveaus advies en informatie rond het kwaliteitsbeleid op het gebied van processen en producten.

Je maakt deel uit van een team van 4 medewerkers en rapporteert aan de QA Manager.
 

Your power

Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in kwaliteits- en projectmanagement. Je brengt kennis en ervaring duidelijk en begrijpelijk over op je collega’s en bent overtuigend in je rol als adviseur. Je werkt planmatig en secuur. In contacten met (internationale) collega’s en externe partijen stel jij de juiste vragen zodat je een goed beeld van de situatie krijgt. Verder zet jij je communicatieve vaardigheden in om iedereen op een lijn te krijgen. Je gaat voor de hoogste kwaliteit en weet dit samen met je team te bereiken.

Kortom, jij:
  • hebt hbo werk- en denkniveau;
  • bent bij voorkeur in het bezit van een Lean Management Blackbelt;
  • hebt minimaal 3 jaar ervaring in quality assurance en lean management;
  • bent overtuigend en communicatief sterk;
  • beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en schrift.

Our power

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische tuinbouw. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt.

Al ruim 80 jaar werken we met het beste dat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo’n 6 tot 10 jaar.

Het resultaat? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen het veranderende klimaat.

Onze kracht? Ruim 2000 gepassioneerde collega’s wereldwijd die dagelijks samen werken aan de groente van morgen. Met onze Enza Academy investeren we daarom continu in nieuwe kennis en vaardigheden en onder de vlag van EnzActive organiseren we verschillende sportactiviteiten om vitaal te blijven.

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze HR afdeling via onderstaande button.

Meer informatie:

Annemarie Weening, Recruiter, 06 29706834

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld