Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands (Fulltime)

Senior Executive Assistant

 

De onmisbare schakel mét leidinggevende ervaring

Als Senior Executive Assistant sta jij garant voor professionele managementondersteuning aan de Board of Directors. Hierbij bied je zelf dagelijks op hoog niveau ondersteuning aan de CEO en ben je zijn steun en toeverlaat in zijn dagelijkse werkzaamheden. Je bent een stevige persoonlijkheid met een goed gevoel voor verhoudingen. Je stelt de juiste prioriteiten en schakelt snel.

Wat ga je doen?

Je bent de rechterhand van de CEO en staat hem proactief bij in een grote diversiteit aan werkzaamheden. Wil je alle processen en projecten overzien, dan heb je een scherpe visie nodig en een groot organisatietalent.

Je zorgt voor proactief agendamanagement, beheert de agenda van de CEO dusdanig dat hij zijn tijd zo efficiënt en effectief mogelijk kan inzetten. Je zit dicht bij het vuur, daar waar de beslissingen worden genomen. Jij weet waar je het over hebt en je hebt een duidelijke visie over het verder vormgeven van het Executive Supportteam. Jij bent up-to-date m.b.t. tooling en methodes die de kwaliteit van de ondersteuning van de Board of Directors verbeteren.

Als meewerkend voorvrouw/-man geef je daarnaast leiding aan het team van Executive Assistants, die samen de andere Boardleden ondersteunen, én aan het Travel Team, samen in totaal 6 personen.

Het Travel Team is het interne reisbureau van Enza Zaden en daarmee het centrale aanspreekpunt voor vluchten, visa, hotelboekingen, autohuur, externe vergaderlocaties en conferenties. Als Manager ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening van deze afdelingen aan interne stakeholders. Je bent daarbij  gericht op optimale performance, efficiency, samenwerking en verdere ontwikkeling van deze teams en verantwoordelijk voor het bewaken en ontwikkelen van de processen en procedures hierbinnen. Dit met het doel om de dienstverlening op een steeds hoger niveau te brengen.

Uiteraard blijven de standaard secretaressewerkzaamheden, zoals planning van zakenreizen en de organisatie van in- en externe vergaderingen, het voorbereiden van meetings en presentaties, ook onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Je bent hierin het voorbeeld voor de Executive Assistants. We verwachten van je dat je meedenkt en zaken zelfstandig oppakt. Vanzelfsprekend horen ook de “minder leuke klussen” erbij.

Jouw kracht

Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor in- en externe verhoudingen binnen een internationale omgeving. Uiteraard ga je discreet en nauwkeurig te werk. Je begrijpt organisatieprioriteiten en signaleert waar procesverbeteringen mogelijk zijn om efficiency en effectiviteit te bevorderen. Je hebt een brede scope, staat stevig in je schoenen en je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren.

Plannen en organiseren is jouw tweede natuur. Je wacht niet af en brengt zelf actief veranderingen op gang, ook sta je open voor ideeën van anderen. Verder ben je analytisch sterk en daardoor in staat om grote hoeveelheden informatie te verwerken en hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden. Je stemt zaken af met de betrokken afdelingen en bent duidelijk in je communicatie. Je bent resultaatgericht, ondernemend en besluitvaardig en je neemt verantwoordelijkheid.

Voor jouw teams ben je een natuurlijk en coachend leider, waarbij je weet wat het betekent om een team door te ontwikkelen. Je bent gericht op het creëren van zelfsturing binnen afdelingen, waarbij onderlinge verbinding centraal staat met doel een optimale en efficiënte dienstverlening naar de organisatie.

Kortom, jij:

  • hebt een afgeronde HBO-opleiding of hebt dit werk- en denkniveau door werkervaring verkregen;
  • hebt minimaal 10 jaar relevante ervaring als management ondersteuner van een CEO of Board;
  • hebt minimaal 3-5 jaar ervaring met leiding geven aan een team;
  • hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, beheersing van een andere taal is een pré;
  • hebt ervaring in een dynamische en (digitaal) gedreven organisatie;
  • hebt ruime ervaring met het Office365 pakket en bent in staat je snel nieuwe software  eigen te maken.

Uiteraard ben je stressbestendig, communicatief sterk en kun je makkelijk en frequent schakelen van  gesprekspartners en materie. Je houdt van het werken met deadlines in een dynamische omgeving. Door jouw enthousiasme en empathisch vermogen weet je mensen in beweging te krijgen en resultaten te behalen zonder details uit het oog te verliezen.

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische landbouw.

Ons doel is om mensen toegang te geven tot gezonde groente. Waar ook ter wereld.Dagelijks eten wereldwijd al meer dan 460 miljoen mensen onze groenten. We zijn dus op weg… maar er blijft voldoende werk aan de winkel!  Natuurlijk kijken we verder dan het hier en nu. Ook in 2050, als er zo’n 10 miljard bewoners op onze aardbol rondlopen, willen we dat er voldoende gezonde groenten zijn om al deze monden te voeden.

Om dit te bereiken werken we met het beste wat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo’n 6 tot 10 jaar.  We richten ons verder op hogere opbrengst, weerbaarheid tegen ziekten en plagen en klimaatextremen zoals hitte en droogte. En op smaak, houdbaarheid en voedingsstoffen. De resultaten?  Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2 landbouwgrond, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen de veranderingen in ons klimaat. Je merkt het aan alles in ons bedrijf: duurzaamheid zit in ons DNA.

Ons hoofdkantoor in Enkhuizen is onze thuisbasis, maar we hebben collega’s over de hele wereld. Enza Zaden is een onafhankelijk familiebedrijf waar zo’n 2000 medewerkers van meer dan 40 nationaliteiten verspreid over 6 continenten nauw samenwerken in internationale teams.

Interesse gewekt?

Stuur je sollicitatie naar onze HR afdeling. Gebruik daarvoor de button hieronder. Meer informatie:

  • Martine Rook, Recruiter, tel: 0228 – 78 46 38