Senior Process Operator

Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands

Senior Process Operator

Ben jij een ervaren coördinator in de procestechnologie en klaar voor een nieuwe stap?
 

What are you going to do?

Er is bijna niets dat zo snel verandert in de tuinzadensector als de procestechnologie. Als Senior Process Operator bij Enza Zaden ga je werken in een team van 3 collega’s als coördinerenden meewerkend teamlead. Jij bent een ervaren operator die niet wegloopt voor zijn verantwoordelijkheden.
Als Senior Proces Operator houd jij je bezig met het uitvoeren van instelling, bediening en controlewerkzaamheden van apparatuur en installaties volgens vastgestelde richtlijnen en protocollen.
Tevens houd jij je bezig met onderhoudswerkzaamheden en draag jij voorstellen aan ter verbetering van processen en ten behoeve van de continuiteit van het machinepark binnen jouw afdeling. 
Als senior operator is het enorm belangrijk dat jij toezicht houdt op alle voorschriften op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbo en milieu en dat je naaste collega’s die optimaal naleven.
Door middel van gebruik van de juiste technieken en recepten wordt het zaad behandeld teneinde de kwaliteit van het zaad te verbeteren. Je verricht je werkzaamheden volgens vaste zaadbehandelingsprotocollen die door de research afdeling zijn opgezet. Jouw technisch inzicht draagt bij aan softwarematige aanpassingen of de implementatie van een nieuwe techniek bij een machine. Daarbij bewaak je de planning en lever je een belangrijke bijdrage bij projecten binnen en buiten de afdeling. 
 

Your power

Wil jij helpen bij de verbetering van processen in de tuinzadenindustrie? 
In deze functie zet je jouw kennis van techniek en machines in om de kwaliteit van groentezaad te verbeteren en verspreiding van ziekten te voorkomen. 
De ideale kandidaat heeft ruim inzicht in (werk)processen en protocollen binnen een technische productieomgeving. 
Je neemt graag de touwtjes in handen, werkt graag projectmatig en bent resultaatgericht. Verder kan je uitstekend plannen en organiseren, ben je communicatief sterk, stressbestendig en heb je een sterk probleemoplossend vermogen.
Jouw scherpe analytische inzicht zorgt ervoor dat je productieprocessen begrijpt. Je bent resultaatgericht en je neemt verantwoordelijkheid. Concentratie en nauwkeurigheid tijdens je werk is een echte must. Daarnaast heb je ervaring met het aansturen van een team en kun je uitstekend samenwerken met je collega’s en ben je een echte teamplayer. 

Kortom jij;
  • hebt een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur richting techniek;
  • beschikt over ervaring als leidinggevend operator binnen een procesgestuurde omgeving;
  • hebt ervaring met dataverwerking en het instellen van apparatuur; 
  • werkt nauwkeurig, bent resultaatgericht en besluitvaardig;
  • bent analytisch en vergaart relevante kennis voor het goed laten functioneren van je afdeling.

 

Our power

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische tuinbouw. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt.

Al ruim 80 jaar werken we met het beste dat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo’n 6 tot 10 jaar.
 
Het resultaat? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen het veranderende klimaat. 

Onze kracht? Ruim 2000 gepassioneerde collega’s wereldwijd die dagelijks samen werken aan de groente van morgen. Met onze Enza Academy investeren we daarom continu in nieuwe kennis en vaardigheden en onder de vlag van EnzActive organiseren we verschillende sportactiviteiten om vitaal te blijven.
 

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze HR afdeling. Gebruik daarvoor de button hieronder.
Meer informatie:

•    Martine Rook, Recruiter, tel: 0228-784638 of 06-55220474

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld