Solution Architect

Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands - Bachelor (Fulltime)

Solution Architect

Werken aan de digitale transformatie binnen Enza Zaden

 

Wat ga je doen?

Op het kruispunt van business en technologie werk jij aan de toekomst van Enza Zaden. Een toekomst waarin digitalisering en data de basis vormen voor nóg efficiëntere processen en een optimale bedrijfsvoering.

Als Solution Architect bouw je mee aan realisatie van een toekomstgericht IT landschap. Enza Zaden verandert in een hoog tempo om zich wereldwijd te blijven onderscheiden in de markt.


Business managers, informatie- en procesanalisten, project- en IT-managers zijn jouw gesprekspartners/stakeholders. Je werkt samen met je collega Enterprise architecten, helpt mee standaarden te bouwen en te optimaliseren en zorgt voor toepassing in projecten en oplossingen.

Onze digitale transformatie is uitdagend. Zonder architectuur gaat het niet lukken. Er zijn genoeg complexe digitale vraagstukken en wij dagen je uit om jouw architectuurvisie, ideeën en ambitie in ons architectuurteam waar te maken.Dus jij:
 • maakt en ontwerpt applicaties, data en integratiestandaarden en past deze toe. Deze zorgen ervoor zorgen dat we de juiste keuzes maken. Dit doe je in nauwe samenwerking met je collega  business- en procesanalisten en andere stakeholders;
 • Zorgt voor het bijdragen aan standaarden voor applicaties, integraties, data en cloudtoepassingen i.s.m. de enterprise architecten;
 • bewaakt ontwerpen en standaarden zodat deze consistent worden toegepast in projecten;
 • zorgt voor het vernieuwen van ons applicatie- en integratielandschap;
 • richt je op cloudtransitie;
 • helpt mee met de digitalisatie van Research & Development
 • zorgt voor digitale samenwerking met je stakeholders.

Jouw kracht

Als Solution Architect ben jij degene die goed bedrijfsprocessen, eisen, wensen, architectuurstandaarden en technische mogelijkheden kunt samenbrengen. Om dit goed te  doen neem je analytische capaciteiten mee, kun je goed samenwerken en ben je een sterke adviseur. Daarnaast kun je goed je stakeholders en collega’s meenemen doordat je overtuigend kunt adviseren. Je snapt hoe processen in grote internationale organisaties werken en neemt organisatiesensitiviteit en een verandering- en resultaatgerichte instelling mee.

Kortom jij:
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het omzetten van bedrijfsprocessen, eisen en wensen in functionele en technische oplossingen;
 • HBO denk- en werkniveau;
 • Kennis van applicatie, cloud, integratie en data technology. Je weet er mogelijk is en houdt ontwikkelingen goed bij;
 • Je hebt ervaring met ArchiMate en BPMN (eis).

Onze kracht

 

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt. 

Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2000 gepassioneerde collega’s over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen.  

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de Careers & Learning-pagina of bekijk onze pagina op LinkedIn

 

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze HR afdeling. Gebruik daarvoor de solliciteer buttons.
Meer informatie:
 • Caroline van Oppen, , Recruiter,  31 (0) 6 5568 0161, email: c.vanoppen@@enzazaden.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld