Solution Architect

Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands (Fulltime)

Solution Architect

Werken aan de digitale transformatie binnen Enza Zaden

 

Wat ga je doen?

Op het kruispunt van business en technologie werk jij aan de toekomst van Enza Zaden. Een toekomst waarin digitalisering en data de basis vormen voor nóg efficiëntere processen en een optimale bedrijfsvoering.

Als Solution Architect draag je bij aan de totstandkoming van praktische oplossingen, een digitaal operationeel model en een toekomstgericht IT landschap. Enza Zaden realiseert daarmee de strategische digitale transformatie die is ingezet om zich wereldwijd te blijven onderscheiden in de markt.
Je schakelt met stakeholders om de behoeften te doorgronden en om te zetten in oplossingen. Business managers, informatie managers, portfolio managers en project managers behoren allemaal tot jouw gesprekspartners. Jij draagt bij aan de enterprise architectuur in samenwerking met de Enterprise architecten en Informatie managers Jij creëert draagkracht en acceptatie in de organisatie, en zorgt voor toepassing in de programma’s en projecten.
Onze digitale transformatie is uitdagend. Zonder architectuur gaat het niet lukken. Wij starten daarom dit jaar een architectuur team dat uit 5 medewerkers gaat bestaan. Er zijn genoeg complexe digitale vraagstukken en wij dagen je uit om jouw architectuurvisie, ideeën en ambitie in onze architectuur afdeling te verwezenlijken.
In het team werken straks 4 Enterprise Architecten die zich specialiseren en richten op security, data, applicaties & integratie en Cloud & Technologie. Jouw specialisatie is om dit toe te passen in concrete oplossingen. Je richt je onder meer op:
  • De versimpeling en vernieuwing van ons applicatie- en integratielandschap;
  • De betrouwbaarheid, onderhoudbaar, aanpasbaarheid en continuïteit van ons landschap;
  • Applicatie life-cycle beheer;
  • Digitale samenwerking met business partners.

Jouw kracht

Naast teamgeest, buitengewone analytische vermogens, sterke adviesvaardigheden met overtuigingskracht  (ook in het Engels), beschik jij over organisatorische sensitiviteit en een verandering- en resultaatgerichte instelling.
Kortom, jij:
  • hebt een diploma op HBO niveau, bij voorkeur richting (Technische) Bedrijfskunde of ICT;
  • hebt tenminste 5 jaar ervaring in de ICT en een brede kennis van het automatiseringsveld in het algemeen;
  • beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in softwareontwikkeling of analyse in een agile omgeving;
  • hebt diepgaande kennis van applicatie- en integratiearchitecturen en -patronen.

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische tuinbouw. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt.

Al ruim 80 jaar werken we met het beste dat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo’n 6 tot 10 jaar. 

Het resultaat? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen het veranderende klimaat.

Onze kracht? Ruim 2000 gepassioneerde collega’s wereldwijd die dagelijks samen werken aan de groente van morgen. Met onze Enza Academy investeren we daarom continu in nieuwe kennis en vaardigheden en onder de vlag van EnzActive organiseren we verschillende sportactiviteiten om vitaal te blijven.
 

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze HR afdeling. Gebruik daarvoor de button hieronder.

Meer informatie:
Martine Rook, Recruiter, tel: 0228-784 638 of 06-55220474

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld