Stagiair(e) Finance Operations

Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands (Fulltime)

Stagiair(e) Finance Operations

 

Verbeteren en implementeren

Bij Enza Zaden hebben we regelmatig uitdagende stage-opdrachten. Zowel meeloop- als onderzoeksstages, op diverse vakgebieden en niveaus. Voor Enza Zaden is investeren in kennis heel belangrijk. Daarom investeren wij ook graag in jou!

Bij de afdeling Finance kunnen we jouw inzet en input goed gebruiken. Door het brede scala aan activiteiten krijg je tijdens deze Finance-stage te maken met veel verschillende mensen en afdelingen binnen Enza Zaden.

Wat ga je doen als Stagiair(e) op de afdeling Finance Operations?

De afdeling Finance Operations houdt zich voornamelijk bezig met de operationele processen zoals Purchase to Pay, Order to Cash, Plan to Inventory en Record to Report binnen Enza Zaden. Het betreft een internationaal team in meer dan 20 landen. 

In Nederland hebben we een verbeterteam om onze processen verder te verbeteren. Als stagiair(e) ondersteun je zowel de dagelijkse werkzaamheden alsmede de verbeterprojecten. Zo krijg je een goed en divers beeld van de finance-werkzaamheden.

Als concreet verbeterproject denken we aan de implementatie en verbetering van het Purchase to Pay-process (PO compliance, invoice scanning) of bij de implementatie van het inlezen van bankafschriften en de automatching naar klanten.

Je wordt begeleid door een collega van het verbeterteam en de Finance Manager.

Jouw kracht

Je bent enthousiast, proactief en verwerkt gegevens zeer nauwkeurig. Je bent flexibel en in staat om zelfstandig te werken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Kortom, jij:

  • bent een 2e of  3e jaars student (Finance, Bedrijfseconomie)
  • bent beschikbaar van januari/februari 2020 tot en met mei 2020

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische tuinbouw. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt.

Al ruim 80 jaar werken we met het beste dat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo’n 6 tot 10 jaar. 

Het resultaat? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen het veranderende klimaat.

Onze kracht? Ruim 2000 gepassioneerde collega’s wereldwijd die dagelijks samen werken aan de groente van morgen. Met onze EnzAcademy investeren we daarom continu in nieuwe kennis en vaardigheden en onder de vlag van EnzActive organiseren we verschillende sportactiviteiten om vitaal te blijven.

Interesse gewekt?

Stuur je sollicitatie naar onze HR afdeling. Gebruik daarvoor onderstaande button. Meer informatie:

  • Martine Rook, Recruiter, 0228 784 638