Stagiair(e) Logistiek

Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands (Fulltime)

Stagiair(e) Logistiek

 

Ondersteunen bij coördinerende werkzaamheden

Bij Enza Zaden hebben we regelmatig uitdagende stage-opdrachten. Zowel meeloop- als onderzoeksstages, op diverse vakgebieden en niveaus. Voor Enza Zaden is investeren in kennis heel belangrijk. Daarom investeren wij ook graag in jou!

Bij de afdeling Logistiek kunnen we jouw inzet en input goed gebruiken. Door het brede scala aan activiteiten krijg je tijdens deze logistiek stage te maken met veel verschillende mensen en afdelingen binnen Enza Zaden.

Wat ga je doen als stagiair Logistiek?

We zijn op zoek naar een stagiair die het logistieke team ondersteunt met coördinerende werkzaamheden voor de afdeling. Tijdens deze stage ga je je bijvoorbeeld bezighouden met:

  • het verzamelen van orders;
  • het wegen en controleren van de zaden;
  • het vullen van machines met partijen zaad;
  • overige ondersteunende logistieke werkzaamheden.

Als goede teamspeler ondersteun je de afdeling waar nodig en weet jij de juiste prioriteiten te stellen door dit van tevoren onderling af te stemmen. Je krijgt een stagebegeleider toegewezen, die je tijdens de hele periode zal begeleiden en je zal helpen waar nodig.

Jouw kracht

Als stagiair(e) Logistiek sta je ingeschreven op een regionaal mbo-college en je bent bij voorkeur full time beschikbaar. Je bent een doener, pro-actief en je hebt een flexibele houding. En bovenal: je bent gemotiveerd en enthousiast om bij Enza Zaden aan de slag te gaan. Affiniteit met onze sector is zeker een pré!

Kortom, jij:

  • bent bezig met een mbo-opleiding Logistiek of een vergelijkbare studie;
  • bent proactief, pragmatisch en nauwkeurig;
  • bent bij voorkeur fulltime beschikbaar en op zoek naar een stage begin 2020.

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische tuinbouw. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt.

Al ruim 80 jaar werken we met het beste dat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo’n 6 tot 10 jaar. 

Het resultaat? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen het veranderende klimaat.

Onze kracht? Ruim 2000 gepassioneerde collega’s wereldwijd die dagelijks samen werken aan de groente van morgen. Met onze EnzAcademy investeren we daarom continu in nieuwe kennis en vaardigheden en onder de vlag van EnzActive organiseren we verschillende sportactiviteiten om vitaal te blijven.

Interesse gewekt?

Stuur je sollicitatie naar onze HR afdeling. Gebruik daarvoor onderstaande button.

Meer informatie:

  • Martine Rook, Recruiter, tel: 0228 – 784 638