Manager Secretarial Services

Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands - Bachelor (Fulltime)

Manager Secretarial Services

Nieuwe functie | Vormgeven team | Professionaliseren | Ontwikkelen | Uitdagende projecten | Organisatietalent | Coachend leiding geven | Spil rol 

Wat ga je doen?

 
Als Manager Secretarial Services sta jij garant voor een professionele management support organisatie binnen het bedrijfsonderdeel Seed Operations (SO). Jij bent de centrale spil, die de kwaliteit bewaakt en vraag en aanbod efficiënt inzet. Je geeft dagelijks leiding aan een team van vier management supporters, met wie je gezamenlijk de verschillende directors, managers en afdelingen binnen SO ondersteunt.

In deze nieuwe functie ben je van grote invloed op de samenstelling van het team en het verder vormgeven van het service center SO Management Support. 
Je bent gericht op optimale performance, efficiency, samenwerking en coachen van het team.
Dit met het doel om de dienstverlening op een steeds hoger niveau te brengen.

Vanuit een proactieve houding draag jij bij aan de kwaliteit van de dienstverlening aan interne stakeholders en denkt na over het ontwikkelen van processen en procedures en komt hierin met verbeterinitiatieven, door middel van continous improvement. Jij weet als geen ander termen als jaarplannen, service center, cross-functionaliteit en zichtbaarheid, bereikbaarheid en beschikbaarheid van management ondersteuning verder te implementeren. 

Naast tactische verantwoordelijkheden, ben je zelf ook graag operationeel bezig; Je biedt dagelijks op hoog niveau ondersteuning aan 3 senior managers (VP/global director level) en staat hen vanuit die rol proactief bij in een grote diversiteit aan werkzaamheden. Wil je alle processen en projecten overzien, dan heb je een scherpe visie nodig en een groot organisatietalent. 
Jij zorgt voor proactief agendamanagement, beheert de agenda’s van jouw managers dusdanig dat zij hun tijd zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen inzetten en toch toegankelijk blijven voor de organisatie. 
Je bent een stevige, prettige persoonlijkheid met een goed gevoel voor verhoudingen die in alle situaties helder communiceert en prioriteiten juist weet te stellen. 
 

Jouw kracht

Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor in- en externe verhoudingen binnen een internationale omgeving. Uiteraard ga je discreet en nauwkeurig te werk. Je begrijpt organisatieprioriteiten en signaleert waar procesverbeteringen mogelijk zijn om efficiëntie en effectiviteit te bevorderen. Je hebt een brede scope, staat stevig in je schoenen en je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren.
 
Plannen en organiseren is jouw tweede natuur. Je wacht niet af en brengt zelf actief veranderingen op gang, ook sta je open voor ideeën van anderen. Verder ben je analytisch sterk en daardoor in staat om grote hoeveelheden informatie te verwerken en hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden. Je stemt zaken af met de betrokken afdelingen en bent duidelijk in je communicatie. Je bent resultaatgericht, ondernemend, besluitvaardig en je neemt verantwoordelijkheid. 
 
Je hebt een duidelijke visie over het verder vormgeven van het management support team, bent up-to-date m.b.t. tooling en methodes die de kwaliteit van de ondersteuning kunnen verbeteren en weet hoe deze kennis over te dragen en toe te passen in een team.

Voor jouw team ben je een natuurlijk en coachend leider, waarbij je weet wat het betekent om een team door te ontwikkelen. Je bent gericht op het creëren van zelfsturing binnen afdelingen, waarbij onderlinge verbinding centraal staat met als doel een optimale en efficiënte dienstverlening naar de organisatie. 

Uiteraard ben je stressbestendig, communicatief sterk en kun je makkelijk en frequent schakelen van gesprekspartners en materie. Je houdt van het werken met deadlines in een dynamische omgeving. Door jouw enthousiasme en empathisch vermogen weet je mensen in beweging te krijgen en resultaten te behalen zonder details uit het oog te verliezen. 

Kortom jij;
  • hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding of hebt dit werk- en denkniveau door werkervaring verkregen;
  • hebt minimaal 10 jaar relevante ervaring als management ondersteuner van een CEO of Board; 
  • hebt minimaal 3-5 jaar ervaring met leiding geven aan een team;
  • hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, beheersing van een andere taal is een pré;
  • hebt ervaring in een dynamische en (digitaal) gedreven organisatie;
  • hebt ruime ervaring met het Office365 pakket en bent in staat je snel nieuwe software eigen te maken.  


 

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt. 

Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2000 gepassioneerde collega’s over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen.  

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de Careers & Learning-pagina of bekijk onze pagina op LinkedIn

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze Recruitment afdeling. Gebruik daarvoor de Apply Now! Button hieronder.

 Meer informatie:
• Martine Rook, Recruiter, + 31 65522 0474 of e-mail: m.rook-wijnker@enzazaden.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld