Process Operator Desinfectie en Drogen

Вакансии

Enkhuizen, Нидерланды - Среднее профессиональное образование (Полный рабочий день)

Process Operator Desinfectie en Drogen

Als Process Operator Desinfectie en Drogen draag je bij aan de beste groentezaden

Wat ga je doen?

Als Process Operator Desinfectie en Drogen kun je het mooie vak van het desinfecteren en drogen van groentezaden echt gaan leren in de praktijk. Onder begeleiding van een ervaren collega leiden we je binnen onze organisatie in sneltreinvaart op tot een volwaardige Process Operator.

Wat ga je doen als Process Operator Desinfectie en Drogen 
Als Process Operator Desinfectie en Drogen zorg je ervoor dat partijen groentezaad grondig gedesinfecteerd en gedroogd worden met behulp van machines. Je stelt de machines in en tijdens de processen let je erop dat alles goed verloopt. Eventuele afwijkingen hierin meld je, na overleg met je directe collega’s, bij je leidinggevende. Daarna zorg je voor de opslag van de gereed gemelde zaadpartijen. Verder plan je de opdrachten voor jouw afdeling in en verwerk je alle gegevens in de computer of in je handheld. Je wordt uitgebreid ingewerkt in de benodigde technieken. Je zorgt voor een eindproduct dat voldoet aan de kwaliteitsnormen en leveringsvoorwaarden. 
 
Je taken zijn: 
 • voorbereiding van de werkzaamheden, het plannen van de desinfectie en droging opdrachten en het vaststellen van prioriteiten in overleg met je collega’s
 • uitvoeren van het verwerkingsproces en het zorg dragen voor een juiste wijze van desinfectie en droging van de groentezaden met de beschikbare machines en materialen;
 • controle van de kwaliteit en beoordelen of het eindresultaat voldoet aan de norm
 • opslaan van de verwerkte zaadpartijen
 • preventief onderhoud aan de machines
 • onderhouden en schoonhouden van de werkruimtes

Jouw kracht

Je bent iemand die graag werkt met machines. Je bent resultaatgericht en je neemt verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je enthousiast, leergierig en wil je het vak graag vanuit de praktijk leren. Je kunt je werkzaamheden goed plannen en organiseren en zorgt dat je altijd voldoende tijd hebt om je werk uiterst secuur te kunnen doen. Je volgt nauwgezet protocollen. Concentratie en nauwkeurigheid tijdens je werk is een echt must. Daarnaast kun je uitstekend samenwerken met je collega’s en ben je een echte teamplayer.

Kortom, jij:
 • hebt een mbo 4-opleiding in agrarische of technische richting
 • hebt minimaal 2 jaar werkervaring als (machine) operator
 • hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • kunt met een computer/handheld werken
 • bent, bij voorkeur, in het bezit van een heftruckdiploma, of bent bereid deze te behalen.

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt. 

Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2500 gepassioneerde collega’s over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen.  

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de Careers & Learning-pagina of bekijk onze LinkedIn.

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze Recruitment afdeling via de Solliciteer knoppen.
Meer informatie:
Sandra Hoeneveld
Corporate Recruiter

0031615540956
s.hoeneveld-blekkink@enzazaden.nl

LinkedIn profile

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.