Medewerker Communicatie (32-38 uur)

Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands - Bachelor (Fulltime)

Medewerker Communicatie (32-38 uur)

Ondernemend / taalkundig / content / plannen en organiseren

What are you going to do?

De afdeling Global Corporate Communications heeft als ambitie om met haar activiteiten bij te dragen aan een sterke reputatie van Enza Zaden en aan medewerkers die zich verbonden voelen met de organisatie en elkaar. Dit doen wij onder andere door het geven van advies, het ontwikkelen en inzetten van communicatiemiddelen en het samen met de organisatie creëren van relevante content. Op die manier ondersteunen wij de organisatie in het behalen van haar doelen.

Als Medewerker Communicatie (intern; Assistant Communications) op de afdeling Global Corporate Communications ondersteun je onze adviseurs en coördinatoren bij de uitvoering van operationele communicatieactiviteiten.

Je maakt en redigeert verschillende soorten content, zoals teksten, beeld of video. Je krijgt energie van het maken en bewaken van onze planningen voor online content, webinars, vlogs en fotoshoots. Het opmaken en publiceren van diverse content voor op ons intranet, nieuws app en interne nieuwskanaal voor medewerkers behoren ook tot je werkzaamheden. Daarnaast ondersteun je bij het organiseren en coördineren van evenementen, beheer je onze foto- en videodatabase en afdelingsmailboxen en beantwoord je binnengekomen vragen. Je onderhoudt in- en externe contacten in het Nederlands en Engels. Ook voer je administratieve werkzaamheden uit voor de afdeling. 

Kortom, een superleuke, veelzijdige functie in een heel fijn team, in een internationale omgeving, waar je rapporteert aan onze Global Corporate Communications Manager.


 

Your power

Je bent leergierig en hebt een proactieve instelling. Je hebt minimaal een afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding in de richting communicatie. Je bent net afgestudeerd of hebt al enige ervaring opgedaan. Je hebt zeer goede redactionele en taalkundige vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels. Je bent een kei in het ontwikkelen van content en het maken en redigeren van teksten. Ervaring met Content Management Systemen en Photoshop is een pre. Verder ben je een echte teamspeler en vind je het ook fijn om zelfstandig werkzaamheden op te pakken en uit te voeren. Plannen en organiseren is jouw tweede natuur. Met jouw persoonlijkheid breng jij ook een flinke dosis positieve energie mee en draag je bij aan de prettige werksfeer op onze afdeling. 

Kortom, jij:
  • hebt een afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding in de richting communicatie;
  • bent net klaar met studeren of hebt enige ervaring;
  • houdt van operationeel bezig te zijn;
  • bent proactief en positief;
  • spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.

Our power

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt. 

Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2000 gepassioneerde collega’s over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen.  

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de Careers & Learning-pagina of bekijk onze pagina op LinkedIn

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze Recruitment afdeling via de Solliciteer knoppen. 

Meer informatie:
Sandra Hoeneveld. Corporate Recruiter, 06 15 54 09 56

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.