Otwarte stanowiska

Enkhuizen, Holandia (Fulltime)

Analist (Laborant C)

 

Accuraat vastleggen en rapporteren

Wat ga je doen?

Als Analist ben je in staat om binnen de afdeling cel- en weefselkweek zelfstandig complexe en productiematige werkzaamheden uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor het op een juiste wijze vastleggen en rapporteren van de resultaten en het bewaken van de voortgang en de kwaliteit.

Jouw kracht

Je bent veelzijdig qua technieken en gewassen en kan dit goed met elkaar combineren. Je voert de dagelijkse werkzaamheden volledig zelfstandig uit en overige taken in overleg met de Proces Supervisor. Je bent kritisch op de uitvoering van de eigen werkzaamheden en dat van anderen, signaleert tijdig verbeterpunten in processen en protocollen en weet deze in overleg met de Supervisor toe te passen. Je toont hierin initiatief en bent flexibel en accuraat. Je hebt de noodzakelijke ervaring in plant- en weefselkweek zoals embryo rescue, instandhouding, vermeerdering en DH-technieken.

Verder ben je verantwoordelijk voor het vastleggen van resultaten, het rapporteren en ben je in staat om op een enthousiaste en begrijpelijke manier kennis over te dragen. Speciaal toegewezen taken kun je zelfstandig uitvoeren. Je bent verantwoordelijk voor de eigen planning binnen de kaders van de afdeling en hebt oog voor de totale voortgang van de gewas- en productieprocessen. Je informeert de Proces Supervisor bij mogelijke knelpunten.

Vereisten

  • Minimaal MLO+/HLO werk- en denkniveau;
  • Je bent in staat je zowel mondeling als schriftelijk begrijpelijk uit te drukken in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Flexibel;
  • Proactieve houding;
  • Oplossend vermogen;
  • Microscoop(binoculair) ervaring en botanische kennis een pre.

Onze kracht

We zijn een groeiend, ondernemend en zelfstandig veredelingsbedrijf van groenterassen. We ontwikkelen op verantwoorde wijze gezonde, innovatieve groenterassen. En produceren en verkopen de zaden daarvan wereldwijd. Grote kans dus dat je regelmatig tomaat, komkommer, paprika, sla of andere groente van ons op je bord vindt. Waar je ook ter wereld bent.

Als medewerker van Enza Zaden heb je wereldwijd meer dan 2000 collega’s van 40 nationaliteiten. Goed samenwerken, ondernemerschap tonen en verantwoordelijkheid nemen zijn dan ook voor ons belangrijke vaardigheden die wij terug willen zien bij onze medewerkers. We bieden je een plezierige werkomgeving en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Geïnteresseerd in de functie van Analist (Laborant C)?

Richt je sollicitatie aan de afdeling HR, via de button onderaan op deze pagina. Neem voor meer informatie contact op met Annemarie Weening, Recruiter, tel. 0228 784 627.