Analist Moleculaire Merkers

Boş Kadro

Enkhuizen, The Netherlands - Intermediate vocational education (Parttime)

Analist Moleculaire Merkers

Nauwkeurige DNA-analyses

What are you going to do?

De afdeling Moleculaire Merkers analyseert het DNA van vele duizenden planten en zaden per jaar. Met DNA-merkers krijgen we informatie over de eigenschappen van een plant. Bijvoorbeeld of de plant vatbaar is voor ziekten. Als laborant voer je met PCR-technologie routinematige DNA-merkeranalyses uit. Je leert hoe het werkt en voert de analyses daarna zelfstandig uit. Het hele proces, van DNA-isolatie tot het verzenden van de resultaten behoort tot jouw takenpakket.

Je legt testresultaten vast in een LIMS-systeem en communiceert deze resultaten met de betrokken aanvrager(s). Je rapporteert aan een van de supervisors uit het team.

Binnen het laboratorium werk je nauw samen in een hecht team en weet je elkaar blindelings te vertrouwen.

Your power

Je bent enthousiast en pakt zelf werk op. Je werkt nauwkeurig waardoor de interne klant erop kan rekenen dat de merkeranalyses correct en op tijd zijn verwerkt. Het afstemmen van je werk met collega’s en het schriftelijk verwerken van resultaten gaat je zowel in het Nederlands als het Engels goed af. Relevante werkervaring met moleculair biologische technieken is een pre.

Kortom, jij:
  • hebt minimaal een MLO-diploma (niveau 4);
  • bent een nauwkeurige werker;
  • kan goed zelfstandig werken.

Our power

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt. 

Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2000 gepassioneerde collega’s over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen.  

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de Careers & Learning-pagina of bekijk onze pagina op LinkedIn

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze Recruitment afdeling via de Solliciteer knoppen.

Meer informatie:

Annemarie Weening, Corporate Recruiter, +31 6 29706834

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld