Management Assistant (Logistics / Supply chain)

Boş Kadro

Enkhuizen, The Netherlands - Bachelor (Parttime)

Management Assistant (Logistics / Supply chain)

Onderdeel nieuw Service Center | Complex agendamanagement | Plannen & organiseren
 

What are you going to do?

Allereerst ben jij een ervaren Management Assistant pur sang, maar daarnaast houd jij ook van de dynamiek die een logistieke internationale omgeving met zich meebrengt. Als Management Assistant binnen het bedrijfsonderdeel Seed Operations (SO) maak je onderdeel uit van het sinds dit jaar gestarte service center management support SO dat nog volop in opbouw is.

De Management Assistant Logistics/Supply Chain team die we zoeken, is een echte multi-tasker en actief binnen de afdelingen Stock Management/Supply Chain, Processing, Customer Service en Data Analytics & Reporting. Moeten er complexe afspraken gepland worden of SharePoint sites ingericht worden? Dan spring jij bij. Hebben Supply Chain Managers ondersteuning nodig bij de organisatie van vergaderingen? Daar draai jij je hand niet voor om. Door jouw commerciële gevoel en analytische vermogen spring jij makkelijk in bij de ondersteuning van verschillende processen. De rol van Management Assistant is een multidisciplinaire functie waarin je continue in contact bent met je collega’s om te bepalen waar jouw expertise nodig is om de operations binnen deze afdelingen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Je focus ligt zowel op de ondersteuning van ‘jouw’ Supply Chain afdelingen als bij het leveren van een intensieve en proactieve bijdrage aan de dagelijkse operatie binnen het service center Management Support.

Voor de afdelingen binnen Supply Chain ligt de nadruk op:
 • Intensief agendabeheer voor (senior) managers alsook assistentie aan Teamleads en collega’s binnen de afdeling bij het maken van complexe afspraken met interne en externe stakeholders; 
 • Volgen van de dagelijkse flow (meelezen van soms e-mail/soms vergaderdocumenten) van senior managers om te borgen dat urgente zaken snel worden opgevolgd en om op acties te kunnen anticiperen;
 • Ondersteuning vergader- en besluitvormingsprocessen en coördinatie van afdelingsbijeenkomsten zoals vergaderingen, rondleidingen, werksessies;
 • Centrale spil in afdeling gerelateerde sociale activiteiten;
 • Bijdragen aan voorbereiding van reguliere interne teammeetings;
 • Administratieve werkzaamheden ten behoeve van de afdeling (kantoorbestellingen, up to date houden van SharePoint structuur en digitale archivering). 
Jouw rol binnen het service center SO Management support omvat onder andere:
 • Het proactief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van SO management support;
 • Jaarplannen en jaarkalenders (team aangehaakt houden op ondersteuningsbehoeften vanuit jouw afdelingen, ideeën aandragen en proactief deelnemen aan het SO support team overleg);
 • Een actieve rol in het uitrollen van de acties uit jaarplannen binnen jouw afdelingen; 
 • Het samen met jouw teamleden borgen van de continuïteit van management ondersteuning binnen het overall organisatie onderdeel Seed Operations. 
Het service center waar jij onderdeel van uitmaakt bestaat uit een Teamlead, drie Management Assistants en een Department Assistant. Jij vormt een duo met de Teamlead en vervangt haar bij afwezigheid (zoals dat ook andersom het geval is). 

Het service center staat in het midden van de Seed Operations (SO) organisatie waar termen als zichtbaarheid, bereikbaarheid en beschikbaarheid voor jou en je naaste collega’s ook echt betekenis hebben.
 

Your power

Als ervaren Management Assistant ben je servicegericht en is het belangrijk dat jij accuraat werkt en structuur kunt aanbrengen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je staat stevig in je schoenen, bent flexibel, proactief en je bent een kei in regelen en organiseren. Daarnaast heb je goede sociale vaardigheden en werk je graag in teamverband.

Je bent iemand die goed aanvoelt wanneer je ‘op eigen houtje’ aan de slag kunt gaan, en wanneer het belangrijk is om eerst afstemming te zoeken met de managers of met jouw team(lead). Initiatief, en inzicht in de totale Seed Operations organisatie zijn belangrijk om je eigen acties te formuleren, prioriteiten te stellen en te borgen. Hierdoor zijn de wensen en belangen van jouw afdelingen in de jaarplannen van het service center Management Support goed gewaarborgd.

Kortom, jij:
 • beschikt over HBO werk- en denkniveau;  
 • hebt een gedegen basis in opleiding, passend bij het gevraagde takenpakket;
 • hebt minimaal 6 jaar werkervaring als Management Assistant, bij voorkeur in een internationale omgeving;
 • jij hebt uitgebreide ervaring met projectmatig werken, verkregen door opleiding of ervaring;
 • bent stressbestendig, communicatief sterk en kunt makkelijk schakelen;
 • hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;beschikt over een service- en actiegerichte instelling. 

Our power

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt. 

Het doel van ons werk? Iedereen wereldwijd toegang bieden tot gezonde en gevarieerde groente. Met ruim 2000 gepassioneerde collega’s over de hele wereld werken we iedere dag samen aan de groente van morgen.  

Wil je meer weten over Enza Zaden als werkgever? Neem dan een kijkje op de Careers & Learning-pagina of bekijk onze pagina op LinkedIn

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze Recruitment afdeling. Gebruik daarvoor de Apply Now! Button hieronder.
Meer informatie:
 • Martine Rook, Recruiter, + 31 65522 0474 of e-mail: m.rook-wijnker@enzazaden.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld