Gewasverzorger opkweek

Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands

Gewasverzorger opkweek

Groene vingers
 

Description

Als Gewasverzorger (Crop Worker A) werk je in de kas en in klimaatcellen met verschillende gewassen. Veel van de planten waar je mee werkt worden gebruikt in onderzoek naar planteigenschappen. Het werken met deze proeven gaat volgens protocollen.

De volgende taken zullen tot je werkzaamheden behoren:
  • verzorgen en behandelen van gewassen en proeven;
  • oogsten van gewassen;
  • plantmateriaal klaarzetten, verzorgen en opruimen, zaaien voor opkweek en toetsen;
  • stekken, verspenen en oppotten van plantmateriaal;
  • schoonmaken en ontsmetten van kassen, klimaatcellen en materiaal.

Je werkt in een team, ondersteunend aan de Supervisor Breeding Facilities. Op basis van een planning die je zelf beheert heb je veel contact met interne klanten. Je pakt zelfstandig werk op en bijzonderheden en afwijkingen aan het gewas meld je bij je leidinggevende.

Your power

Je voelt je in sterke mate verantwoordelijk voor je werk en je vindt het prettig om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Je ben behulpzaam naar je collega’s en draagt bij aan een positieve sfeer op de afdeling. Daarnaast ben je flexibel en klantgericht ingesteld. Het is belangrijk dat je zorgvuldig en precies bent, aangezien er veel met cijfercodes wordt gewerkt. Het is voor jou daarom geen probleem om foutloos met deze nummers te werken, zonder cijfers door elkaar te halen.

Je bent bereid om, indien nodig, in het weekend of in de avonduren te werken. Verder ben je in het bezit van een heftruckcertificaat en een licentie gewasbescherming (of bereid deze te halen). Ter voorkoming van de verspreiding van ziektes in onze gewassen is het op het gehele terrein van Enza Zaden verboden te roken.

Kortom, jij:
  • hebt een afgeronde middelbare agrarische opleiding of relevante praktische ervaring;
  • bent een aanpakker en een teamplayer;
  • je werkt zorgvuldig en accuraat;
  • beheerst de Nederlandse taal goed in woord en schrift (Engels is een pre).

Our power

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische tuinbouw. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt.

Al ruim 80 jaar werken we met het beste dat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo’n 6 tot 10 jaar.

Het resultaat? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen het veranderende klimaat.

Onze kracht? Ruim 2000 gepassioneerde collega’s wereldwijd die dagelijks samen werken aan de groente van morgen. Met onze Enza Academy investeren we daarom continu in nieuwe kennis en vaardigheden en onder de vlag van EnzActive organiseren we verschillende sportactiviteiten om vitaal te blijven.

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze HR afdeling via onderstaande button.

Meer informatie:

Annemarie Weening, Corporate Recruiter, +31 6 29706834

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld