Stage Recruitment

Vacancy

Enkhuizen, The Netherlands - Bachelor (Fulltime)

Stage Recruitment

Verbinder, enthousiast, procesmatig

Wat ga je doen?

Zorg jij voor een positieve candidate experience? Krijg je energie van het zoeken naar en vinden van het juiste talent? En zet je net dat extra stapje wanneer nodig? Bij de afdeling Recruitment kunnen we jouw inzet en input goed gebruiken.

We zijn op zoek naar een Stagiair(e) die het Recruitment team ondersteunt met dagelijkse en projectmatige werkzaamheden. Je wordt betrokken in het gehele traject van de start tot het daadwerkelijk invullen van een vacature. Jouw takenpakket is zeer divers: zo zoek en benader je kandidaten via LinkedIn, in onze database, handel je sollicitanten op een nette manier af en selecteer je de beste kandidaten. Ook schrijf en plaats je vacatures aan de hand van een jobintake en leg je contact met kandidaten voor een eerste telefonische intake.

We zijn ons proces continu aan het verbeteren en ook hier ga je natuurlijk aan bijdragen. We horen graag jouw ideeën op welke manier we kunnen blijven vernieuwen. Je krijgt ruimte voor je eigen inbreng en ideeën om bijvoorbeeld onderzoek te doen naar recruitmentvraagstukken op het gebied van talent acquistion, employer branding of labor market communication. Als Stagiair(e) Recruitment draag je hierdoor (pro)actief bij aan de cultuur van Enza Zaden.

Jouw kracht

Je bent communicatief sterk, want door het brede scala aan activiteiten krijg je te maken met veel verschillende mensen en afdelingen binnen en buiten Enza Zaden. Je bent creatief, kunt goed overzicht houden, ook als je met veel dingen tegelijk bezig bent. Je hebt een proactieve houding en boekt graag resultaat. Ook ben je nieuwsgierig en leergierig. Binnen recruitment moet je niet bang zijn om initiatief te nemen. Als een echte netwerker maak je makkelijk contact en ben je in staat om mensen te verbinden.

Kortom, jij:
  • bent bezig met een hbo- of masteropleiding op het gebied van HRM, Psychologie, Marketing of een vergelijkbare commerciele studie;
  • hebt interesse in marketing en social media;
  • hebt ervaring met Microsoft Office (PowerPoint, Word, Excel);
  • beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk);
  • bent fulltime, maar minimaal 32 uren beschikbaar en op zoek naar een meeloop-/eindstage, bij voorkeur vanaf september 2021.

Reageer ook als je niet aan alle vereisten voldoet, maar wel denkt ons te kunnen overtuigen

Onze kracht

Enza Zaden is een groenteveredelingsbedrijf dat groenterassen ontwikkelt. En de zaden hiervan over de hele wereld produceert en verkoopt. Zowel voor de gangbare als biologische tuinbouw. Om je goed (en zo kort mogelijk) uit te leggen wat we doen, hebben we een animatie gemaakt.

Al ruim 80 jaar werken we met het beste dat de natuur ons biedt. En dat ondersteunen we met innovatieve technologieën. Zo maken we het veredelingsproces sneller en efficiënter. En dat is nodig, want het ontwikkelen van een nieuw groenteras duurt op dit moment nog zo’n 6 tot 10 jaar.

Het resultaat? Sterke, gezonde en lekkere groenterassen die meer opleveren per m2, minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben en bestand zijn tegen het veranderende klimaat.

Onze kracht? Ruim 2000 gepassioneerde collega’s wereldwijd die dagelijks samen werken aan de groente van morgen. Met onze Enza Academy investeren we daarom continu in nieuwe kennis en vaardigheden en onder de vlag van EnzActive organiseren we verschillende sportactiviteiten om vitaal te blijven.

Contact

Stuur je sollicitatie naar onze HR afdeling. Gebruik daarvoor de button hieronder.
Meer informatie:
• Sandra Hoeneveld-Blekkink, Corporate Recruiter, +31 6 15 54 09 56
e-mail; s.hoeneveld-blekkink@enzazaden.nl